קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פרופיטרולים

פרופיטרולים
פרופיטרולים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 833 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו פרופיטרולים, פרופיטרולים, ו פרופיטרולים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מחממים את החלב, החמאה והמלח על אש בינונית עד שהם נצרבים. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח בבת אחת ומקציפים אותו בכף עץ עד שהתערובת מתאחדת ויוצרת בצק. מבשלים תוך ערבוב מתמיד על אש נמוכה למשך 2 דקות. הקמח יתחיל לצפות את תחתית התבנית. זרוק את התערובת החמה לקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הביצים והדופק עד שהביצים משולבות בבצק והתערובת סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
כף את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול רגיל גדול. צינור בתלוליות ברוחב 1 1/2 אינץ 'וגובהו 1 אינץ' על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אתה צריך בערך 18 פחזניות. באצבע רטובה, לחץ קלות על המערבולת בחלק העליון של כל נשיפה. (אתה יכול גם להשתמש 2 כפות כדי לגרוף את תערובת ולעצב את פחזניות עם לח אצבעות.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
אופים 20 דקות, או עד להשחמה קלה, ואז מכבים את התנור ומאפשרים להם לשבת עוד 10 דקות, עד שהם נשמעים חלולים כאשר מקישים עליהם בתחתית. צרו חריץ קטן בצד כל נשיפה כדי לאפשר לאדים לברוח. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
לרוטב השוקולד מניחים את השמנת והשוקולד צ ' יפס בקערה המונחת על מים רותחים ומערבבים רק עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את הדבש והקפה ומערבבים לתערובת אחידה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
9
להגשה חותכים כל פרופיטרול לשניים לרוחב, ממלאים בכף גלידה קטנה, מחליפים את החלק העליון ומזלפים רוטב שוקולד מעט חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת