פרמזן קישואים
פרמזן קישואים יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו והמתכון הראשוני שחיפשתם. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. 318 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת זולה למדי. אם יש לכם קישואים, שמן זית, גבינת מוצרלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-45 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 76%. מתכונים דומים: קישוא פרמזן, קישוא פרמזן וזוקיני פרמזן.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
בסיר גדול מרתיחים את הקישואים עד לריכוך; לנקז. בינתיים, במחבת בינונית מחממים את שמן הזית על אש בינונית ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל מתרכך.
שלבו את הקישואים, הבצל והשום בכלי תבשיל בגודל 9x12 אינץ' וערבבו היטב.
יוצקים את רוטב הספגטי על התערובת ומערבבים היטב. מעל גבינת מוצרלה (להשתמש פחות או יותר בהתאם להעדפתך).
אופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות, או עד שחומם והגבינה מבעבעת.