גשו לסופר וקנו חצי סירופ מייפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פרנץ ' טוסט עם באטרס ברי, Stratas פרנץ ' טוסט ברי, ו מאפינס פרנץ ' טוסט ברי.
הוראות
1
עבור באטרס ברי: בקבוצות נפרדות, מקציפים 2 מקלות חמאה על גבוה בקערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף whisk. עבור למצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תוסיף את האוכמניות. להפוך את המיקסר נמוך רק על 5 שניות, רק מספיק זמן עבור פירות יער להתחיל לערבב ולהיפרד, אבל לא כל כך הרבה זמן שזה הופך לבלגן. נקה את קערת המיקסר וקבצים מצורפים וחזור עם שאר 2 מקלות חמאה ואת פטל.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
עם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעינים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עם כל אצווה, להפוך את חמאת ברי החוצה על גיליון ארוך של ניילון לעטוף להגדיר על גיליון ארוך של רדיד. ראשית לאטום את הפלסטיק לעטוף סביב הגליל, ולאחר מכן לאבטח את רדיד סביבו. לסובב את הקצוות, בהדרגה החלת לחץ יותר כפי שאתה לסובב על מנת להפוך את גליל מתוח. ברגע שזה גליל נחמד, מסודר של נייר כסף, במקום לתוך המקפיא במשך 30 דקות כדי לגבש אותו במהירות. ואז להעביר למקרר עד שאתה מוכן להשתמש. החמאה צריכה להיות מאוד מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעינים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
חותכים את הלחם לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה. בצלחת, לטאטא את החלמונים עם חצי וחצי, סוכר, וניל וגרידת לימון. לטבול את פרוסות הלחם בתערובת הביצה, ציפוי שני הצדדים. לאחר מכן להסיר מן המנה ולהניח בצד. חזור עד שכל הלחם מצופה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
2
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על חום בינוני. תרחשי קצת חמאה במחבת כשחם. מבשלים את הטוסט הצרפתי משני הצדדים עד חום זהוב, להיזהר לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תוציא את באטרס הגרגירים מהמקרר. פתח קצה אחד וחתוך כמה פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
4
הנח פרוסה אחת על כל מנה של לחם מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
5
מפזרים אבקת סוכר אם תרצה, ולאחר מכן טפטוף עם סירופ מייפל.