קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרנץ ' טוסט פרליין פקאן

פרנץ ' טוסט פרליין פקאן
המתכון פרלין פקאן פרנץ ' טוסט יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-8 שעות ו-50 דקות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 447 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא חצי-חצי, סוכר חום, פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו פרנץ ' טוסט פרליין-פקאן, תבשיל פרליין פרנץ ' טוסט פקאן, ו פרנץ ' טוסט פרליין (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
ביצים להקציף, חצי וחצי, 1 כף סוכר חום, תמצית וניל בקערה עד תערובת חלקה סוכר חום יש מומס.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים תערובת 1 כוס ביצה לתוך צלחת אפייה מוכנה. מסדרים פרוסות לחם צרפתי לתבנית אפייה ושופכים את תערובת הביצים הנותרת באופן שווה על פני הלחם. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מערבבים 3/4 כוס סוכר חום וסירופ מייפל לחמאה, תוך ערבוב עד חלקה. מביאים סירופ לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים פקאנים לסירופ. סירופ פרלין כפית פקאן באופן שווה על תבשיל טוסט צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
אופים תבשיל בתנור שחומם מראש עד סט וחום זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות