פרפה פירות טריים עם יוגורט לימון-פרג נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 23 אוהדים. אם יש לכם אוכמניות, זרעי פרג, יוגורט דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פרפה פירות טריים עם יוגורט לימון-פרג, יוגורט ארוחת בוקר פרפה עם פירות טריים גרנולה, ו סלט פירות טריים עם רוטב פרג.
הוראות
1
במקום קערה בינונית לחתוך פירות, אוכמניות, מיץ לימון 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
מערבבים היטב וmacerate במשך כ 10 עד 15 דקות. זה יאפשר פירות להיות חדור עם מיץ לימון וסוכר. בינתיים בקערה קטנה מערבבים 2 כוסות יוגורט דל שומן וזרעי פרג. במשקפיים צלולים, מניחים את המרכיבים החל מתערובת הפירות ואז את השכבה הבאה עם יוגורט, ואז פירות, ואז יוגורט. חזור על השלבים הבאים עד שתמלא את הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב