פשטידת דלעת עם קרום מתובל
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו פירה דלעת, חצי חצי, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, פשטידת דלעת עם קרום מתובל, ו עוגת גבינה דלעת מתובלת עם קרום Gingersnap.
הוראות
לטאטא את הקמח הנמדד, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, וציפורן בקערה בינונית לאוורר ולשלב.
מוסיפים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או את האצבעות, מערבבים את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא בחתיכות בגודל אפונה, כ 5 דקות.
מוסיפים 4 כפות של מי הקרח ומערבבים רק עד שהבצק מגיע יחד. (
הוסף כף נוספת של מי קרח במידת הצורך, אבל לא overwork את הבצק או שזה יהיה קשה.) לעצב את הבצק לדיסק שטוח, לכסות אותו בניילון נצמד, להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק החוצה לסיבוב בקוטר של כ-12 אינץ 'ובעובי של 1/4 אינץ'. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם הבצק ולקפל את עודף מתחת לעצמו, crimping את הקצוות כדי לאטום.קו הקרום עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום ולמלא אותו עם משקולות עוגה.
אופים את הקרום על תבנית אפייה עד סט וחום בהיר, כ 20 דקות.
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף ולהמשיך לאפות עד הקרום יבש למגע, כ 10 דקות יותר.
תן מגניב מעט לפני הוספת המילוי.עבור המילוי:בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים לטאטא עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך הקרום ואופים עד המילוי מוגדר באמצע ואת הקצוות נפוחים, על 50 עד 60 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפני חיתוך.זיווג משקאות: Broadbent 5 שנה מדיירה, פורטוגל. מדיירה יש nuttiness burned, honeyed כי יהיה יפה לשחק את התבלינים ו rooty טעמים בעוגה. היין מתוק יותר מהעוגה ויש לו גם עמוד שדרה חומצי חזק, מה שהופך אותו ללגימה מרעננת אחרי כל ביס.