פשטידת רועים III
מתכון פשטידת רועים III יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם גבינת צ'דר, תפוחי אדמה, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. . מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 20 דקות, או עד מכרז.
מסננים את המים, ואז מחית תפוחי אדמה עם חלב חם ושמן זית עד רכות. תניח בצד.
במחבת nonstick, חום טורקיה בשר טחון.
מוסיפים בצל וטחון במשך 5 דקות.
מוסיפים גזר ו לטגן 5 דקות נוספות.
מוסיפים מרק בשר לתערובת הבשר ומביאים לרתיחה.
בקערה קטנה להקציף יחד עמילן תירס ומים.
מוסיפים תערובת קורנפלור ודבק עגבניות לתערובת בשר. מבשלים עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אפונה, מלח ופלפל. מערבבים היטב, ולאחר מכן תערובת כפית לתוך תבשיל 2 ליטר. למעלה עם תפוחי אדמה, ואז מפזרים גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות או עד תפוחי אדמה משחימים.