קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

צדפות וסלט תפוחים עם רוטב אגוזי לוז

צדפות וסלט תפוחים עם רוטב אגוזי לוז
צדפות וסלט תפוחים עם רוטב אגוזי לוז הוא מנה עיקרית המגישה 2. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 822 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזי לוז, שמן לפתית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צדפות וסלט תרד עם רוטב חם, סלט צדפות בקארי עם רוטב מנגו, ו סלט צדפות עם רוטב צ'ילי וניל מתוק.

הוראות

1
כדי להפוך את ההלבשה, להטות את אגוזי לוז לתוך מחבת, טוסט עד הזהב, ולאחר מכן להעביר את הקערה הקטנה של מעבד מזון. Whizz עבור 5-10 דקות עד שהם עושים משחה חלקה האגוזים יתחילו לשחרר חלק מהשמן שלהם ואת הדבק צריך להיראות כמו חמאת בוטנים חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החומץ, סירופ מייפל, העונה תערובת לשלב. עם המנוע פועל, יוצקים 150ml מים ולהמשיך מיזוג עד חלקה. ניתן לשמור במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
חותכים את התפוח לגפרורים ממש בסדר באמצעות מנדולינה או סכין חדה. לזרוק קצת מיץ לימון כמו שאתה הולך כדי למנוע את התפוח מלהיות חום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
שים את אגוזי לוז בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
5
מחממים את החמאה במחבת עד הקצפה ואגוז חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הצדפות ומבשלים 1 דקות בכל צד, או לטעמך, תיבול כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
הסר מהמחבת וגלגל כל צדפה באגוזי לוז. אם בישול עבור מספרים גדולים יותר, לבשל את הצדפות בקבוצות, כך שאתה לא צפוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
כדי לשרת, כפית של רוטב אגוזי לוז במרכז כל צלחת; להשתמש בחלק האחורי של הכף כדי להפיץ את הרוטב מעט. לזרוק את גרגיר הנחלים במיץ לימון הנותרים ושמן, העונה ולמקם ערימה במרכז כל מנה ההלבשה. מסדרים את הצדפות סביב הנחלים ומניחים ערימות של תפוח בין כל צדפה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
טפטוף עם קצת שמן ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.