קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

צדפות זנגביל

צדפות זנגביל
גשו לסופר וקנו מלח, בצל ירוק, אורז מרתיח בשקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות ים צרובות עם פירה אפונה Gingered וגרמולטה כוסברה, תה ג'ינג'ר, ו אספרגוס ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אורז על פי חבילת כיוונים מיקרוגל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
בעוד אורז מבשל, שמן חום במחבת גדולה על חום גבוה. צדפות טפיחה יבש עם מגבת נייר; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מניחים צדפות במחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר צדפות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל ושאר החומרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להוסיף צדפות; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
7
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.