צדפות ים מוקפצות עם פירה סגול וכרובית צהובה וסגולה
צדפות ים מוקפצות עם קוסקוס בשומשום תפוח ופטריות כרובית סגולות וצהובות דורשות על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 4 מנות . במנה עיקרית זו יש 577 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, שמנת כבדה, תפוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב התפוח הירוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללחם התפוחים הזה יש טעם של פאי תפוחים. כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צדפות ים מוקפצות עם פירה סגול וכרובית צהובה וסגולה, צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, ו צ'יפוטלה בטטה ופירה תפוחים מתובל.
הוראות
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הסגולה, שמנת וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הצהובה, שמנת, וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה.
הסר מהחום ולאחר מכן להוסיף את הקוסקוס, מערבבים, מכסים, ולתת לשבת במשך 5 דקות. באמצעות מזלג, fluff את הקוסקוס ואז לקפל את זרעי תפוח ושומשום. כסה וחמם.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המלח ואת אבקת קארי.
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, לחמם את השמן עד חם אבל לא מעשן. לצרוב את הצדפות, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב עמוק משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
חותכים כל צדפה בחצי אופקית ועונה עם מלח קארי.
מחלקים את פירה כרובית סגול וצהוב בין 4 צלחות. מסדרים כף של קוסקוס בצד אחד של כל צלחת. מסדרים 6 צדפות חצי בצד השני של כל צלחת.
מקשטים עם פלחי סיד ואצות wakame, אם תרצה בכך.