צדפות ים Adobo
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 163 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, שיני שום, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, ו Adobo Rub.
הוראות
בצל מטוגן בשמן זית בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים שום, עלי דפנה ופלפל; מטגנים 30 שניות.
מוסיפים חומץ והבא 3 מרכיבים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד מופחת 1 1/3 כוסות.
להוסיף 1/4 כפית מלח ים ו 1/4 כפית פלפל סדוק; רוטב זן דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה. תתחמם.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות חתוכות לקוביות, ומטוגנים עד משחימים ומכרז; להסיר מחבת, ולשמור חם.
מפזרים צדפות עם הנותרים 1/4 כפית מלח ים ו 1/2 כפית פלפל סדוק.
מחממים שמן קנולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף צדפות, ומבשל 6 עד 8 דקות, הופך פעם אחת.
הסר מחבת מחום; העבר צדפות לצלחת. מצקת 1/2 כוס רוטב למחבת, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה; לחזור קערה. מחלקים רוטב בין צלחות הגשה; העליון עם צדפות פטריות מרוסקות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.