צדפות מוקפצות עם ברוקולי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 274 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מים, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו צדפות מוקפצות ואספרגוס, ג'ינג'ר מערבבים צדפות מטוגנות, ו צדפות מוקפצות עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העלים הגדולים מן הברוקולי, וחותכים כל קצוות קשים של גבעולים נמוכים. יש לשטוף ברוקולי עם מים קרים.
חותכים גבעולים ופרחים לחתיכות בגודל ביס.
חותכים קצות גזע מהפטריות, וחותכים את הפטריות לפרוסות 1/4 אינץ'.
אם הצדפות גדולות יותר מ 1 אינץ ' בקוטר, לחתוך כל אחד לחצי. יש לשטוף במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מסננים את הפלפלים האדומים הצלויים במסננת; חותכים את הפלפלים האדומים לפרוסות.
בסיר 2 ליטר, לחמם את האורז והמים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע דבק. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום רק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות. מכסים במכסה; מבשלים כ -15 דקות או עד שהאורז רך ועדין. בעוד האורז הוא בישול, להמשיך עם המתכון.
במחבת 3 ליטר או 12 אינץ', להמס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך כאשר פירסינג עם מזלג.
מערבבים בצדפות, ברוקולי ופלפלים אדומים קלויים. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד צדפות לבנות ואטום.
מניחים את עמילן התירס בקערה בינונית. בהדרגה מערבבים את מרק העוף לתוך קורנפלור עד שהתערובת חלקה. מערבבים את תערובת המרק ורוטב סויה לתערובת הצדפות.
חום לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן. המשך רותחים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת 7cellars Elway]()
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.