צדפות עטופות בבייקון ברוטב תפוזים ודבש
צדפות עטופות בבייקון ברוטב תפוזים ודבש דורשות 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 110 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון, שיני שום, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו צדפות עטופות בבייקון ברוטב אגסים, בייקון עטוף צדפות ים מוגשות על רוטב ברי שמנת, ו תפוחי אדמה עטופים בבייקון ברוטב דבש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top גדולה; להוסיף צדפות. לכסות או לאטום, ולהירגע 30 דקות.
צדפות ניקוז, השלכת המרינדה.
מניחים בייקון על מתלה במחבת ברוילס; מטגנים 6 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) על 2 דקות או עד צליעה. עוטפים בייקון סביב צדפות, ומאובטחים עם מרים מעץ.
Broil 10 עד 15 דקות או עד בייקון הוא פריך צדפות נעשים, הופך לאחר 7 דקות.
מגישים צדפות ברוטב תפוזים-דבש.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.