צדפות עם שום לינגוויני ואביב
צדפות עם לינגוויני ושום האביב הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 633 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אביב. גשו לסופר וקנו צדפות קטנות, לינגוויני, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני שום טרי עם צדפות, לינגוויני עם צדפות ולימון-שמן שום, ו לינגוויני וצדפות ברוטב יין לבן שום.
הוראות
לשטוף צדפות ביסודיות, להשליך כל פגזים פתוחים או סדוקים. תניח בצד.
קוק לינגוויני 11 דקות על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
שום מטגן וקורנית בשמן חם במחבת גדולה 1 עד 2 דקות או עד שום רך.
מוסיפים צדפות, יין ופלפל למחבת, מתהפכים בעדינות. מכסים ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד צדפות פתוחות. (להשליך כל פגזים שלא נפתחו.)
הסר צדפות בכפית מחוררת. לזרוק לינגוויני עם פאן נוזלי; לשרת מעוטר צדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.