אם $ 1.21 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות פריכות על שבבי שורש יוקה עם איולי דבש הבנרו עשויות להיות אדירות פסקטריאן מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 287 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. ראש לחנות ולקחת שורש יוקה, חרדל דיז'ון, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו צ'יפס קישואים פרמזן לימון פריך עם איולי בזיליקום, צדפות ברביקיו של בויירס עם סלסת הבנרו, ו נאגטס עוף עם צ'יפס פריך וחרדל דבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר מערבבים יחד חרדל, דבש, כוסברה, הבנרו ומיץ לימון. מחית את זה לעיסה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
צ ' ילי Habanero
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים חלמונים ומערבבים בקצרה לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3
הסר את חתיכת הפלסטיק השקופה ממרכז מכסה הבלנדר. כשהבלנדר פועל, מוסיפים בהדרגה את השמן בזרם דק עד שהתערובת מסמיכה למיונז מתחלב קל. מתבלים במלח ומניחים בצד.;
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
משרים את שורש היוקה הפרוס דק במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קסבה
טיפים עגולים לפינה #4
2
מוסיפים 3 אינץ ' של שמן סויה לטיגון עמוק או למחבת עמוקה ומחממים מראש ל 375 מעלות צלזיוס.מערבבים באופן שווה את מלח הים הדק וגרידת הלימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובח
שמן סויה
כסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את פרוסות שורש היוקה מהמים החמים ומייבשים כדי להסיר עודף לחות.
מרכיבים שתצטרך
קסבה
טיפים עגולים לפינה #4
4
מניחים את פרוסות היוקה המיובשות בשמן החם ומטגנים 1 עד 2 דקות עד להשחמה קלה. יש לנער אותם בעדינות כשמוציאים אותם מהטיגון כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
קסבה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
הניחו שבבים על נייר סופג ואבקו במלח הלימון כשהם עדיין חמים. הניחו בצד.;
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
לשמור על 375 מעלות של שמן סויה טיגון.
מרכיבים שתצטרך
שמן סויה
2
יוצקים חלב חמאה לקערה רדודה; בקערה רדודה נפרדת מוסיפים קמח. תחילה זרוק צדפות לחלב חמאה ואז העביר לקערה המכילה את הקמח. זורקים צדפות בקמח מספיק בכדי לצפות אותן קלות.