קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות פריכות על שבבי שורש יוקה עם איולי דבש הבנרו

צדפות פריכות על שבבי שורש יוקה עם איולי דבש הבנרו
אם $ 1.21 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות פריכות על שבבי שורש יוקה עם איולי דבש הבנרו עשויות להיות אדירות פסקטריאן מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 287 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. ראש לחנות ולקחת שורש יוקה, חרדל דיז'ון, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו צ'יפס קישואים פרמזן לימון פריך עם איולי בזיליקום, צדפות ברביקיו של בויירס עם סלסת הבנרו, ו נאגטס עוף עם צ'יפס פריך וחרדל דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר מערבבים יחד חרדל, דבש, כוסברה, הבנרו ומיץ לימון. מחית את זה לעיסה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים חלמונים ומערבבים בקצרה לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3
הסר את חתיכת הפלסטיק השקופה ממרכז מכסה הבלנדר. כשהבלנדר פועל, מוסיפים בהדרגה את השמן בזרם דק עד שהתערובת מסמיכה למיונז מתחלב קל. מתבלים במלח ומניחים בצד.;
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
משרים את שורש היוקה הפרוס דק במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קסבהקסבה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מוסיפים 3 אינץ ' של שמן סויה לטיגון עמוק או למחבת עמוקה ומחממים מראש ל 375 מעלות צלזיוס.מערבבים באופן שווה את מלח הים הדק וגרידת הלימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
שמן סויהשמן סויה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוציאים את פרוסות שורש היוקה מהמים החמים ומייבשים כדי להסיר עודף לחות.
מרכיבים שתצטרך
קסבהקסבה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מניחים את פרוסות היוקה המיובשות בשמן החם ומטגנים 1 עד 2 דקות עד להשחמה קלה. יש לנער אותם בעדינות כשמוציאים אותם מהטיגון כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
קסבהקסבה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הניחו שבבים על נייר סופג ואבקו במלח הלימון כשהם עדיין חמים. הניחו בצד.;
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
לשמור על 375 מעלות של שמן סויה טיגון.
מרכיבים שתצטרך
שמן סויהשמן סויה
2
יוצקים חלב חמאה לקערה רדודה; בקערה רדודה נפרדת מוסיפים קמח. תחילה זרוק צדפות לחלב חמאה ואז העביר לקערה המכילה את הקמח. זורקים צדפות בקמח מספיק בכדי לצפות אותן קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מעבירים צדפות לסל טיגון ומורידים לשמן החם. מטגנים צדפות במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
העבירו צדפות למגבת נייר או נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
להרכבה מניחים שבב שורש יוקה על הצלחת, מניחים צדפה פריכה על גבי השבב, כף בובת איולי על הצדפה ואז מפזרים פיקו דה גאלו.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
קסבהקסבה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
איוליאיולי