קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

ציר חזיר ועדשים

ציר חזיר ועדשים
אם יש לך פטרוזיליה, קורנית, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: Ham Hock מרק, עדשים ומרק חזיר, ו Ham hock & terrine חרדל.

הוראות

1
לפני תחילת תהליך הבישול, ראשית blanch את הקרסוליים כדי לשטוף כל זיהומים. כדי לעשות זאת, פשוט לשים את המפרקים בסיר גדול, לכסות עם מים קרים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 1 דקה, ואז בזהירות להעביר את המחבת לכיור ולנקז את המים החמים. רענן את hams תחת מים זורמים קרים במשך דקה בערך, ואז להטות את המים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תהליך הבישול יכול כעת להתחיל. כדי hams blanched במחבת, להוסיף את מגורי הבצל, יחד עם גזר לרבעים מקלות סלרי, טימין עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים מספיק מים קרים טריים כדי לכסות ולהביא לרתיחה. המחבת יכולה כעת להיות מכוסה במכסה שלה ואת hams מבושל, שמירה על המשקאות בבישול עדין במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כדי לבדוק אם בשר חזיר מבושלים, לשלוף את העצם הקטנה קרוב אחד גדול זה צריך להיות משוחרר ולצאת בקלות. מנוחה hams במלאי במשך 15-20 דקות (30 דקות, באופן אידיאלי), כך הבשר מתרכך ומרגיע. הרם את hams ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מסננים את 900 מ " ל/1 ליטר בשר חזיר לתוך כד ולהניח בצד. מלאי שאריות מלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
עכשיו הכינו את העדשים. ראשית blanch אותם על ידי הצללה אותם לתוך מחבת של מים רותחים, ולאחר מכן לנקז לתוך מסננת לרענן תחת הברז הקר. תהליך זה לא רק שוטף את העדשים היטב, אלא גם מאיץ את תהליך הצמות כולו.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את בצל קצוץ, גזר וסלרי, מכסים את המחבת ומבשלים ללא צביעה במשך 5-6 דקות. עצה בעדשים blanched, ואז לשפוך 900ml/1 ליטר מלאי מתוח. הביאו את העדשים לרתיחה ובישלו במשך כ-30 דקות בדקו מדי פעם ועלו עם מלאי נוסף במידת הצורך עד למכרז. אני מעדיף את עדשים מטוגנות יש די עקביות סופית רופפת מבלי להיות מעל מימי.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כ -10 דקות לפני העדשים מוכנים, להסיר את העור ואת השומן מן הבשר עם סכין, ולאחר מכן להסיר את הבשר מן העצמות לחתוך אותו לחתיכות מחוספס או לגרוס אותו עם האצבעות. כדי לשרת, מוסיפים את החזיר הגרוס ואת הפטרוזיליה קצוצה גס עדשים, ומתבלים עם טוויסט של פלפל. אם אתה חושב שאתה צריך קצת יותר נוזלי, פשוט מערבבים מצקת נוספת או שתיים של מלאי מתוח.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת