צלופח טופו מתוק ומתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צלופח טופו מתוק ומתובל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 225 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם רוטב סויה יפני, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו טופו מלוח, עוגת טופו פטריות מלוחה, ו עוגת קבוצ'ה טופו מלוחה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור זיגוג: עבור זיגוג, לשלב את הסוכר, מירין ורוטב סויה במחבת קטנה מאוד. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
בואו להרתיח במשך כ 2 דקות, עד קצף שיזוף מופיע על פני השטח. מנמיכים את החום כדי להרתיח במרץ במשך 1 עד 2 דקות, עד מעט מעובה. להפריש להתקרר לחלוטין. זיגוג סיים צריך להיות syrupy, עם מתיקות מלוחה חזקה. לא צריך להיות 3 עד 4 כפות. לתערובת צלופח טופו: להשתמש במספריים לחתוך כל גיליון של נורי במחצית לאורכו. להפריש חתיכה 1 לעת עתה. מחסנית את הנותרים 3 חתיכות לחתוך אותם חצי לאורכו להניב 6 רצועות כי הם בערך 2 אינץ 'רחב 8 אינץ' ארוך. שים אותם בצד במקום יבש. קרע את החלק השמור של נורי לחתיכות 3/4 אינץ'.
שים אותם במטחנת תבלין נקייה ויבשה (או מטחנת קפה המוקדשת לטחינת תבלינים) ולעבד פתיתים קטנים הדומים לגרפיט. אל תדאג אם הם לא בגודל נאה.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד. לשבור את טופו ל 6 עד 8 נתחים. עבודה ב 2 או 3 קבוצות, לשים את טופו ב dishtowel שאינו טרי או חתיכת מוסלין, ואז לאסוף אותו. עומד מעל כיור, בחוזקה לסחוט עיסוי. אתה רוצה קצת לחות שנותרה בטופו אבל אתה לא רוצה את זה רטוב. Unwrap ואתה צריך בערך 11 אונקיות (בערך 11/3 כוסות ארוז).
מעבירים את הטופו לקערה. השתמש masher תפוחי אדמה אפילו את המרקם של טופו.
מוסיפים את המלח, הסוכר, רוטב סויה, 2 כפיות של קורנפלור ו 1 כפית גדושה של פתיתי אצות; להשליך או לשמור פתיתי שאריות לשימוש נוסף. מחית את התערובת שוב כדי ליצור תערובת חלקה למדי. מחלקים את תערובת טופו ל 6 מנות אפילו. בקערה קטנה, להמיס את הנותרים 11/2 כפות קורנפלור עם המים. הניחו בצד את הדבק ואת תערובת הטופו. כדי להרכיב את הצלופח: לשים רצועת נורי על משטח העבודה שלך, צד מחוספס כלפי מעלה. תן את התערובת מקורנפלור מערבבים, ואז לצחצח אותו על אצות, דואג לכסות את הקצוות.
מורחים חלק מתערובת הטופו על האצות. לעשות את המיטב כדי לאזן את פני השטח עם האצבעות שלך, את הצד השטוח של להב הסכין, או פינים מתגלגלים יתד עץ. עכשיו להשתמש בעמוד השדרה של הסכין כדי ליצור פילה צלופח faux. ברז קל החוצה קווים רדודים על פני תערובת טופו, עובד מקצה אחד לשני. לאחר מכן, לחץ בעדינות על עמוד השדרה הסכין באמצע כדי לעורר את עמוד השדרה. הפוך את הסכין שלך למיקומו הרגיל, ואז לחצות את הרצועה לרוחב.
מניחים את 2 רצועות על קלף אפייה paperlined. חזור עם שאריות רצועות אצות ותערובת טופו. כאשר נעשה זאת, לכסות באופן רופף עם צלחת כדי למנוע ייבוש.
חום 1/3 אינץ ' של שמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה בין 350 ו 182°.אם אין לך מדחום מטגנים עמוק, לאמוד את טמפרטורת השמן על ידי דבק מקל במבוק יבש לתוך השמן; אם בועות לעלות מיד על פני השטח, השמן מוכן. מטגנים את הרצועות 3 בכל פעם, בזהירות הנחת כל אחד, צד טופו פונה למטה, בשמן. הרצועה צריכה בתחילה לשקוע, ואז לעלות במהירות ולרחוש בקולי קולות. הרצועה צריכה להתכופף מעט כלפי מעלה, כאילו היה קימור לכיוונך. שמן באופן טבעי בריכה על אצות. מטגנים במשך כ 2 דקות, עד בצד טופו הוא זהוב, פריך, נפוח. השתמש בשתי מריות כדי להפוך את הרצועות. מטגנים את הצד נורי במשך כ 45 שניות, עד מתוח מעט פריך.
ניקוז על מגבת נייר, צד טופו למעלה. להחזיר את השמן לטמפרטורה בין קבוצות. הרצועות הן חמות, חמות, או בטמפרטורת החדר כל עוד הן פריכות במקצת בצד הטופו. כדי לשרת, לחתוך כל רצועה לרוחב או באלכסון תלול לחתיכות 3/4 עד 1 אינץ ' רחב. מסדרים על צלחת (או לשים על גבי קערת אורז) כף או טפטוף חלק זיגוג על גבי. אתה יכול גם לבחור לטפטף את זיגוג על הרצועות לפני חיתוך ציפוי אותם.