קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

צלי בקר

צלי בקר
צלי בקר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות, מלח כשר, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, בישול איטי צלי בלסמי, ו תבשיל אנצ'ילדה אחד של בשר..

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 אף.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. עונה צ ' אק ללא עצמות עם מלח ופלפל לצרוב מכל הצדדים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
הסר את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מניחים את הבצל והשום בתנור ההולנדי ומבשלים, ערבוב, עד חום וריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מוסיף את המניה, מגרד את החלק התחתון של הסיר עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות חומות, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות עלה דפנה. להחזיר את הבשר לסיר, לכסות בחוזקה, ולהעביר לתנור עד הבשר הוא מזלג מכרז, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר את הבשר ללוח חיתוך ולכסות אותו באופן רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
מעבירים את הסיר למבער על חום גבוה בינוני ולהביא את הנוזל לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר מהחום. פרוס את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מגישים עם ברוקולי מאודה ותפוחי אדמה אפויים, כפית נוזל בישול נוסף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®