צלי בקר
צלי בקר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות, מלח כשר, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, בישול איטי צלי בלסמי, ו תבשיל אנצ'ילדה אחד של בשר..
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. עונה צ ' אק ללא עצמות עם מלח ופלפל לצרוב מכל הצדדים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מניחים את הבצל והשום בתנור ההולנדי ומבשלים, ערבוב, עד חום וריחני, על 2 דקות.
מוסיף את המניה, מגרד את החלק התחתון של הסיר עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות חומות, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות עלה דפנה. להחזיר את הבשר לסיר, לכסות בחוזקה, ולהעביר לתנור עד הבשר הוא מזלג מכרז, 2 עד 3 שעות.
הסר את הבשר ללוח חיתוך ולכסות אותו באופן רופף עם נייר כסף.
מעבירים את הסיר למבער על חום גבוה בינוני ולהביא את הנוזל לרתיחה.
מגישים עם ברוקולי מאודה ותפוחי אדמה אפויים, כפית נוזל בישול נוסף על גבי.