קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות3
ציון בריאות56
מגזין

צלי חזיר עם עצם עם זיגוג תפוח-ריבס

צלי חזיר עם עצם עם זיגוג תפוח-ריבס
צלי חזיר מעצם עם זיגוג תפוח-ריבס הוא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 3 מנות עם 1797 קלוריות , 188 גרם חלבון ו -55 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלי חלצי חזיר, סוכר חום, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-55 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 78% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צלי חזיר וכרוב ניצנים עם ג'לי כדורי ג'לי זיגוג מתוק , צלי חזיר עם צ'אטני ריבס וצלי חזיר עם זיגוג שזיפים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את בשר החזיר על רשת צלייה ומשפשפים את כולו במלח, פלפל שחור ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
צולים לאט את החזיר בתנור שחומם מראש עד שהחזיר כבר לא ורוד ליד העצם, כ-5 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בזמן שהבשר מתבשל, ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, השאלוט והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הריבס, התפוח, הסוכר החום, החומץ, מיץ התפוחים וציר העוף. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי, כ-30 דקות. ממיסים את עמילן התירס במים הקרים, ואז מערבבים לתוך הרוטב המבעבע. ממשיכים לבשל ומערבבים עד שהרוטב מסמיך לסמיכות של סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כָּתֵףכָּתֵף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לאחר שהחזיר הגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס), כף מספיק זיגוג ריבס על צלי החזיר לכיסוי מלא. מחזירים את החזיר לתנור, וממשיכים לאפות עד שהזיגוג מתייצב, והטמפרטורה הפנימית הגיעה ל-160 מעלות פרנהייט (71 מעלות צלזיוס), כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
נותנים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
7
מגישים עם זיגוג התפוח-ריבס הנותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן