קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות14
ציון בריאות44
מגזין

צלי כתר חזיר האולטימטיבי

צלי כתר חזיר האולטימטיבי
צלי כתר החזיר האולטימטיבי היא מנה עיקרית שמגישה 14. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 44 גרם חלבון ו-38 גרם שומן. מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-155 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גרגיר נחלים, טימין, צלי חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96%, וזה מדהים. צלי כתר חזיר האולטימטיבי, צלי כתר של חזיר עם מלית תפוחים וחזיר ורוטב סיידר, וצלי כתר חזיר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-375 מעלות פרנהייט. הגדר את הרשת בשליש התחתון של התנור כך שהצלי יתאים לגמרי פנימה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 צרור טימין, עלים בלבד1/2 צרור טימין, עלים בלבד
3
בקערת ערבוב קטנה או במכתש ועלי, מערבבים טימין, מרווה, שום ומלח ופלפל לפי הטעם, ומועכים לפירוק עשבי תיבול ושום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים שמן, בערך 1 כוס, ומערבבים עם העלי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
קחו צלי כתר של חזיר ואם הקצב שלכם עוד לא הכין אותו, נקו את עצמות הבשר עם סכין עצם (צרפתית) וחתכו חתך קטן בבשר בין כל צלע כדי שתוכלו לעטוף אותו לעיגול בקלות ; לשמור את הפיסות. משפשפים את כל החזיר בתערובת עשבי התיבול. כשהצלעות מבחוץ, עטפו את המתלה על עצמו כך שהקצוות ייפגשו והיבטחו בעזרת חוט מטבח כך שיחזיק בצורת הכתר שלו. *הערת הטבח: אם אתם עושים זאת לבד, השתמשו בשיפוד כדי לשמור על צורתו בזמן שאתם מלפפים את חוט המטבח סביב הצלי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מניחים בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
מוסיפים את השאריות לתחתית התבנית לצד הצלי. זה יעזור להוסיף טעם לרוטב שלך. מניחים בצד כדי להביא את החזיר לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
ממלאים את החלל במלית פקאן תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
9
מכסים את המלית ואת קצות עצמות הצלעות בנייר כסף ואז מכניסים את הצלי כולו לתנור ואופים במשך שעתיים ו-20 דקות, מדחום לקריאה מיידית המוכנס ליד העצם אמור לרשום 150 מעלות F בסיום. כ-30 עד 45 דקות לפני העשייה, מסירים את נייר הכסף כדי להשחים את המלית וליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 30 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים עם מלית פקאן תפוחים ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
12
מקשטים עם גרגר נחלים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
13
ציוד מיוחד: מחבת צלייה עם מתלה צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה