צלי כתר של חזיר יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1302 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שום, ציר עוף, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלי כתר חזיר עם מלית תפוחים וחזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לבשר החזיר: בקערה קטנה שלבו את השום, הרוזמרין, המרווה והפלפל האדום הכתוש עם 1/2 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מפזרים את החזיר בנדיבות במלח ומברישים את שני הצדדים במשחת עשבי הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
עמדו על מתלה החזיר וסלסלו אותו כך ששני הקצוות ייפגשו; ודא שהחלק הבשרני העבה של החזיר נמצא מבפנים. אבטח את הצלי על ידי קשירתו פעמיים סביב החלק החיצוני של הצלי בחוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
6
מניחים את החזיר בתבנית צלייה גדולה המצוידת במגש תבנית פיצה וממלאים את מרכז החזיר במילוי האגס והערמונים. (יהיו שאריות מלית.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
7
מניחים את שאריות המילוי בתבנית אפייה ומבשלים 35 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס.)
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1
מניחים את השום וקוביות הירקות סביב החזיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2
מוסיפים למחבת מחצית מציר העוף, היין ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים הכל במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מכסים את עצמות החזיר בנייר אלומיניום כדי למנוע את שריפת העצמות.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזיר
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מכניסים את החזיר לתנור. צולים עד שהחזיר מתחיל להשחים, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מנמיכים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
צולים את החזיר למשך 2 1/2 שעות נוספות, תוך צליית החזיר מדי פעם. סובב את החזיר כמה פעמים בזמן הבישול. אם רמת הנוזל יורדת, החלף אותה במלאי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
כאשר החזיר מבושל לתועלת הנכונה-מדחום לקריאה מיידית צריך לקרוא 140 עד 145 מעלות פרנהייט - הוציאו אותו מהתנור. מעבירים בזהירות את החזיר לפלטת הגשה ומכסים אותו באופן רופף בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
תנו לחזיר לנוח 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
10
הביאו את מיצי המחבת לרתיחה. טועמים ומתבלים מחדש במידת הצורך. מערבבים את הירקות אם רוצים ליצירת רוטב חלק יותר. אני גם אוהב להשאיר אותם בפנים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר את החוט. גורפים את המלית וחותכים את החזיר בין העצמות ליצירת צלעות. למעלה עם רוטב פאן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מצפים תבנית רחבה וישרה בשמן זית ומוסיפים את הבייקון. הביאו את התבנית לאש בינונית ותנו לבייקון לקבל חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הסלרי, הבצל והשומר ומתבלים במלח. מבשלים את הירקות עד שהם רכים וארומטיים מאוד, 8 עד 10 דקות.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את הרוזמרין והשום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
זורקים פנימה את הערמונים, החמוציות והאגסים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ערמונים
חצאי אגסים בסירופ
6
מוסיפים את היין ונותנים לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מכניסים את הלחם לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את תערובת הירקות המבושלת ללחם. מערבבים לאיחוד ומכבים את הלחם במחצית הציר. השתמש בידיים שלך כדי לשלב את הלחם, הירקות והציר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
הוסף עוד ציר מתי / אם יש צורך בכדי להרוות את הלחם באמת. מתבלים במלח וטועמים אותו כדי לוודא שהוא טעים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים