קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

צלי כתר של חזיר

צלי כתר של חזיר
צלי כתר של חזיר יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1302 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שום, ציר עוף, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלי כתר חזיר עם מלית תפוחים וחזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לבשר החזיר: בקערה קטנה שלבו את השום, הרוזמרין, המרווה והפלפל האדום הכתוש עם 1/2 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים את החזיר בנדיבות במלח ומברישים את שני הצדדים במשחת עשבי הזית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
עמדו על מתלה החזיר וסלסלו אותו כך ששני הקצוות ייפגשו; ודא שהחלק הבשרני העבה של החזיר נמצא מבפנים. אבטח את הצלי על ידי קשירתו פעמיים סביב החלק החיצוני של הצלי בחוט.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מניחים את החזיר בתבנית צלייה גדולה המצוידת במגש תבנית פיצה וממלאים את מרכז החזיר במילוי האגס והערמונים. (יהיו שאריות מלית.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
7
מניחים את שאריות המילוי בתבנית אפייה ומבשלים 35 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס.)
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
מניחים את השום וקוביות הירקות סביב החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מוסיפים למחבת מחצית מציר העוף, היין ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים הכל במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מכסים את עצמות החזיר בנייר אלומיניום כדי למנוע את שריפת העצמות.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מכניסים את החזיר לתנור. צולים עד שהחזיר מתחיל להשחים, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מנמיכים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
צולים את החזיר למשך 2 1/2 שעות נוספות, תוך צליית החזיר מדי פעם. סובב את החזיר כמה פעמים בזמן הבישול. אם רמת הנוזל יורדת, החלף אותה במלאי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
כאשר החזיר מבושל לתועלת הנכונה-מדחום לקריאה מיידית צריך לקרוא 140 עד 145 מעלות פרנהייט - הוציאו אותו מהתנור. מעבירים בזהירות את החזיר לפלטת הגשה ומכסים אותו באופן רופף בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
תנו לחזיר לנוח 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
הביאו את מיצי המחבת לרתיחה. טועמים ומתבלים מחדש במידת הצורך. מערבבים את הירקות אם רוצים ליצירת רוטב חלק יותר. אני גם אוהב להשאיר אותם בפנים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר את החוט. גורפים את המלית וחותכים את החזיר בין העצמות ליצירת צלעות. למעלה עם רוטב פאן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מצפים תבנית רחבה וישרה בשמן זית ומוסיפים את הבייקון. הביאו את התבנית לאש בינונית ותנו לבייקון לקבל חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסלרי, הבצל והשומר ומתבלים במלח. מבשלים את הירקות עד שהם רכים וארומטיים מאוד, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיפים את הרוזמרין והשום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
זורקים פנימה את הערמונים, החמוציות והאגסים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ערמוניםערמונים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מוסיפים את היין ונותנים לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מכניסים את הלחם לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את תערובת הירקות המבושלת ללחם. מערבבים לאיחוד ומכבים את הלחם במחצית הציר. השתמש בידיים שלך כדי לשלב את הלחם, הירקות והציר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
8
הוסף עוד ציר מתי / אם יש צורך בכדי להרוות את הלחם באמת. מתבלים במלח וטועמים אותו כדי לוודא שהוא טעים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית

מרכיבים

4Anjou אגסים, קלופים לחתוך לקוביות 1/2 אינץAnjou אגסים, קלופים לחתוך לקוביות 1/2 אינץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, חתוך לקוביות 1/4 אינץבייקון, חתוך לקוביות 1/4 אינץ2גב שומן חזירגב שומן חזיר3kgscubed ללא חרס, מאורת מעופשת או לחם איכריםcubed ללא חרס, מאורת מעופשת או לחם איכרים2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ4(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ערמונים קלופים, קצוץ גסערמונים קלופים, קצוץ גס9601 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, מחומםציר עוף, מחומם2בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק91דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות4801 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש0נורת שומר, חתוכה לקוביות 1/4 אינץנורת שומר, חתוכה לקוביות 1/4 אינץ1נורת שומר, חתוכה לקוביות 1/4 אינץנורת שומר, חתוכה לקוביות 1/4 אינץ1חבורהרוזמרין טרי, הרים וקצוץ דקרוזמרין טרי, הרים וקצוץ דק1חבורהמרווה טרייה, קטופה וקצוצה דקמרווה טרייה, קטופה וקצוצה דק3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק3ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק4ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק10שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1081 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה10שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ2בצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ13(מקיט, היקורי או אלמון)חלצי חזיר, קרום בין עצמות הצלעות שנחתך כדי לאפשר לחזיר להתכרבל ולעמודחלצי חזיר, קרום בין עצמות הצלעות שנחתך כדי לאפשר לחזיר להתכרבל ולעמוד4sprigsרוזמרין, הרים וקצוץ דקרוזמרין, הרים וקצוץ דק