קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

צלי פריים צלוי עם טימין או ג'וס

צלי פריים צלוי עם טימין או ג'וס
צלי פריים צלוי עם טימין או ג'וס יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני שחיפשתם. בבמנה עיקרית זו יש 1087 קלוריות, 49 גרם חלבון ו-91 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 8 מנות.26 $ למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גרוס גס, עלי טימין, יין אדום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 44 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 84%, המנה הזו אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלי פריים צלי עם טימין או ג'וס, צלי ראש עם מיסו או ג'וס וצלי צלעות מושלם עם יין אדום.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
30 דקות לפני צליית הפריים ריב מוציאים מהמקרר ומניחים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
3
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
יוצרים חריצים קטנים על כל הפריים ריב וממלאים כל חריץ בפרוסה מהשום. מתבלים בנדיבות במלח ובפלפל גס, מניחים על רשת בתוך תבנית צלייה וצולים כשעתיים עד ל-Medium-Reir, או עד שמדחום הננעץ למרכז הבשר רושם 135 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוציאים את הבשר למגש, ואוהלים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מניחים את מחבת הצלייה על גבי הכיריים מעל 2 מבערים המוגדרים על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
מוסיפים את היין למחבת מטפטפים במחבת ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום, מגרדים את תחתית המחבת בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הציר ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
טורפים פנימה את הטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
פורסים בשר לפי הרצוי ומגישים עם טימין au jus.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.