צלי צדפות
צלי צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם ליווי: lowcountry aïoli, בירה, צדפות קשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, צלי פאן צדפות, ו צלי צדפות.
הוראות
הכן גריל לבישול עם כ 7 קילו של סעודות. (תצטרך כ -15 קילו של סעודות בסך הכל.)
פרחח bratwursts וצ ' וריסו בכמה מקומות עם מזלג, ואז גריל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד השחמה ובישל דרך, כ -10 דקות.
פזר כ -12 בריקים נוספים על גחלים זוהרות ולהחליף מתלה.
מקפלים יוטה לתוך שכבה משולשת מעט קטן יותר מאשר משטח הגריל להשרות לחלוטין עם מים. שים 3 עד 4 תריסר צדפות ישירות על מתלה גריל, לכסות עם יוטה רטובה, וצלי, ללא כיסוי גריל, עד פגזים רק מתחילים לפתוח (על 1/16 אינץ') או לתת מעט כאשר סחוט עם מלקחיים, על 10 דקות. (במידת הצורך, מפזרים יותר מים מעל יוטה כדי לשמור על לח.)
מגישים צדפות כשהן נפתחות, מסירים אותן עם מלקחיים, וצולים צדפות שלא נפתחו עוד כמה דקות, ומחליפים יוטה. צולים את שאר הצדפות ב-2 או 3 קבוצות באותו אופן, ומוסיפים כ-12 סעודות נוספות בין קבוצות כדי לשמור על אש חמה וקריעת אריג גס ביסודיות.
בצע את שיטת גריל פחם לנקניקיות וצדפות, או להשתמש במחבת צלייה לסכל לצדפות ולעקוב אחר שיטת תנור stovetop.
חום 2 מחבתות גריל כבדים או מחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל נקניקיות, מפנה מדי פעם, עד השחמה מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
מחממים מחבת קלייה בגודל 17 על 12 אינץ '(בעומק של 2 עד 3 אינץ') על המדף התחתון של התנור עד לחם מאוד.
הסר מהתנור במהירות למלא עם 3 עד 4 תריסר צדפות 1 כוס מים, ואז לכסות את המחבת בחוזקה עם רדיד כבד חובה. צלי צדפות עד פגזים רק מתחילים לפתוח (על 1/16 אינץ') או לתת מעט כאשר סחוט עם מלקחיים, על 10 דקות.
מגישים צדפות כפי שהם פותחים, להסיר אותם עם מלקחיים, וצולים כל צדפות שלא נפתחו עוד כמה דקות, מכוסה בנייר כסף. צולים את שאר הצדפות ב-2 או 3 קבוצות באותו אופן.
צדפות קיטור בבירה בסיר 6-8 ליטר מעל חום גבוה בינוני, מכוסה, עד צדפות פתוחות, כ -10 דקות (להשליך צדפות שלא נפתחו לאחר 15 דקות).
מעבירים צדפות כפי שהן פתוחות למגש. בזהירות לשפוך מרק צדפות לתוך כוסות, הימנעות כל משקעים, לצדפות טבילה אם עדיין סנדי.