צלעות חזיר ממולא גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, אסקרול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: תרד וגבינת עיזים ממולאים צלעות חזיר, צלעות חזיר ממולאות בגבינה כחולה עם אגסים, ו גבינה כחולה, בייקון וצלעות חזיר ממולא צ'ייב.
הוראות
1
ממיסים 1/4 כוס מלח והסוכר ב 3 כוסות מים חמים בקערה גדולה. הכנס סכין חיתוך לתוך הצד המעוגל של כל צלע חזיר כדי להפוך כיס עמוק, על 2 אינץ ' רחב. משרים את הצלעות במי מלח, בערך 5 דקות. בינתיים, דק קוצצים את escarole ושום. לזרוק עם 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את השעועית ומי כוס 1/3 למחבת, מגרדים את כל חתיכות השחמה; מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את החזיר למחבת, לכסות ולבשל על אש בינונית עד כבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות יותר.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.