צלעות חזיר עם רוטב בלסמי חמוציות
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא חמוציות, תיבול פלפל לימון, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב תות בלסמי, צלעות חזיר צלויות עם רוטב בלסמי-תאנה, ו צלעות חזיר בסיר קרוק עם רוטב צ'יפוטלה בלסמי פטל.
הוראות
לתבל את החזיר עם הפלפל לימון. מבשלים את החזיר במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני במשך 20 דקות או עד שהוא משחימים היטב משני הצדדים ומבושלים דרך.
הסר את החזיר מהמחבת ולשמור על חם.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא רך. מערבבים את המניה, חומץ חמוציות במחבת וחום לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד שהרוטב מעובה מעט.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.