צלעות טלה עם רוטב שזיפים רוזמרין ואספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון וביצה חתוכה לקוביות
צלעות טלה עם רוטב שזיפים רוזמרין ואספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון וביצה חתוכה לקוביות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.6 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 772 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה מושלם עבור חג הפסחא. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, שימורי שזיפים, כרישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: צלעות טלה עם רוטב שום רוזמרין, צלעות טלה עם יין אדום ורוטב רוזמרין, ו מתלה טלה עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין ויניגרט שאלוט.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מצפים נייר אפייה גדול בתרסיס בישול.
מסדרים אספרגוס ותפוחי אדמה על תבנית עם נייר אפייה ומרססים בתרסיס בישול. מתבלים במלח ופלפל שחור. צולים 20 עד 25 דקות, עד שהם רכים וזהובים.
בינתיים מתבלים צלעות טלה במלח ופלפל שחור.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים צלעות וצורבים 2 עד 3 דקות לכל צד, עד להזהבה.
מוציאים טלה מהתבנית ומניחים בצד.
מוסיפים כרישה לאותה מחבת ומקפיצים 3 דקות, עד שהם רכים. מחזירים כבש למחבת.
בקערה קטנה מקציפים יחד רוטב שזיפים, שימורי שזיפים ורוזמרין.
יוצקים תערובת על צלעות טלה. מבשלים 5 דקות, עד שהכבש רך ובינוני-נדיר עד בינוני.
בקערה קטנה מקציפים יחד מיץ לימון, גרידת לימון, שמן וחרדל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. מסדרים אספרגוס על צלחת הגשה.
מטפטפים ויניגרט לימון מעל. למעלה עם ביצה קצוצה.
מגישים צלעות טלה עם אספרגוס ותפוחי אדמה בצד ורוטב נוסף (עם כרישה) בכפית מעל.