צלעות כבש מטוגנות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות טלה מטוגנות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, עלי פטרוזיליה, סלרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-50 דקות. צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מעיל תנור הולנדי גדול בנדיבות עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. מתבלים את השוקיים בנדיבות במלח ומוסיפים אותם למחבת. חום טוב מכל הצדדים. זהו צעד חשוב מאוד; לא למהר את זה.
בינתיים, מחית את הבצל, גזר, סלרי ושום במעבד מזון עד שהוא הופך להדביק גס.
הסר את השוקיים מהמחבת למגש הסדינים. זרוק את השומן העודף מהמחבת.
להוסיף קצת יותר שמן כדי מעיל התחתון של המחבת ולהוסיף ירקות מחית. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מטגנים את הירקות עד שהם חומים מאוד ארומטיים, על 20 דקות. הירקות החומים צריכים ליצור מעין קרום על החלק התחתון של המחבת, לא נותנים לשרוף את זה; זה איפה הרבה טעם הוא! אל תמהר צעד זה או, שכן זה המקום שבו תוכל לפתח את הצבע החום ואת הטעם.
מוסיפים את רסק העגבניות והחום במשך 5 דקות. מערבבים ביין, רוזמרין קצוץ צרור טימין. מערבבים ומבשלים עד שהיין מצטמצם בכמחצית.
מוסיפים את השוקיים בחזרה לסיר ויוצקים 3 עד 4 כוסות מים. Shanks צריך להיות שקוע, אם הם לא, להוסיף יותר מים.
מוסיפים את עלי המפרץ למחבת, מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש. זמן הבישול יהיה על 2 1/2 עד 3 שעות. סובב את השוקיים על כמחצית דרך זמן הבישול. בדוק את השנקים כל 45 דקות בערך. אם הנוזל צמצם יותר מדי להוסיף יותר מים. Defat כמו שאתה הולך.
הסר את המכסה במהלך 30 הדקות האחרונות של זמן הבישול להשחמה מקסימלית. כאשר השוקיים נעשים הבשר צריך להיות רך להפליא וטעים.
העברת צלחות הגשה ומקשטים עם גרמולטה.
מגישים עם עוגות פולנטה קשות, אם תרצה,
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים ולהניח בצד עד מוכן לשימוש.