צלעות ממולאות עשבי תיבול
צלעות ממולאות עשבי תיבול לוקח בערך 8 שעות ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת די יקרה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 72% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות טלה עשבי תיבול , צלעות טלה צלויות עשבי תיבול וצלעות חזיר עשבי דבש .
הוראות
במחבת קטנה מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים את קוביות הלחם, הפטרוזיליה, החלב, השומר, 1/4 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל; לזרוק למעיל.
חותכים כיס בכל קצוצה על ידי חיתוך מצד השומן כמעט עד העצם. כף כ-1/4 כוס מלית לכל כיס.
מערבבים את המלח והפלפל הנותר; לשפשף על צלעות.
במחבת גדולה, חומים צלעות בשמן; העברה ל-3-Qt. בישול איטי.
יוצקים יין מעל. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-9 שעות או עד שמדחום הבשר מצביע על 160 מעלות.