קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות36
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות ממולאות עשבי תיבול

צלעות ממולאות עשבי תיבול
צלעות ממולאות עשבי תיבול לוקח בערך 8 שעות ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת די יקרה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 72% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות טלה עשבי תיבול , צלעות טלה צלויות עשבי תיבול וצלעות חזיר עשבי דבש .

הוראות

1
במחבת קטנה מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צלעות חזיר או צלעות חזיר מעצם עצם)צלעות חזיר או צלעות חזיר מעצם עצם)
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את קוביות הלחם, הפטרוזיליה, החלב, השומר, 1/4 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
חותכים כיס בכל קצוצה על ידי חיתוך מצד השומן כמעט עד העצם. כף כ-1/4 כוס מלית לכל כיס.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
4
מערבבים את המלח והפלפל הנותר; לשפשף על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
במחבת גדולה, חומים צלעות בשמן; העברה ל-3-Qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
יוצקים יין מעל. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-9 שעות או עד שמדחום הבשר מצביע על 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום