צלעות צלויות בעשב
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלי צלעות בעמידה מצופה בעשב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אם יש לכם יין, שיני שום, מרק בשר בקר פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבלין ומלח מצופה בצלי צלעות עומד, צלוי צלוי על הגריל בצלי צלעות, ו דיז'ון וצלי צלעות בקר עומדים בציפוי עשבי תיבול.
הוראות
מניחים צלי על מתלה מצופה בתרסיס בישול; מניחים מתלה במחבת צלייה.
מפזרים צלי באופן שווה עם פלפל ו 1 1/2 כפיות מלח; לשפשף עם חרדל.
שלב שאלוט ושום במעבד מזון מיני; דופק לקצוץ גס.
מוסיפים רוזמרין וקורנית; תהליך עד קצוץ דק. לשפשף תערובת שאלוט באופן שווה על צלי.
אופים ב 450 במשך 25 דקות.
להפחית את החום ל 350 (לא להסיר צלי מהתנור).
אופים צלי ב 350 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר) או עד מידה רצויה של דוניות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מערבבים מרק בשר בקר ויין אדום בסיר קטן; מביאים לרתיחה. קוק עד מופחת 2/3 כוס (כ 15 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ונותר 1/2 כפית מלח.