צ'אודר סלמון קל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו צ'אודר סלמון קל. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 193 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל מקף, ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. הציון הזה די טוב. נסו צ'אודר סלמון קל, צ'אודר סלמון קל, ו צ'אודר סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתנור הולנדי או בקומקום מרק, שלבו את תפוחי האדמה, הירקות, הבצל, זרעי הסלרי והמים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים את העגבניות; מבשלים עוד 5 דקות.
ב; סיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים לתערובת הירקות עם סלמון; מחממים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![פינו נואר ברוט רוז]()
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.