צ'אק עגלת תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'אק עגלה תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך בייקון par, בצל, בליס תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו צ'אק עגלת תפוחי אדמה, צ'אק עגלה בריסקט, ו צ'אק עגלה צ' או (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לשטוף ולחתוך תפוחי אדמה לחתיכות בגודל ביס.
מניחים תפוחי אדמה במחבת צלייה בגודל בינוני.
מוסיפים בצל קצוץ, שאלוט, שום ובייקון.
מערבבים תפוחי אדמה ומרכיבים אחרים עם חמאה רכה עד החומרים מצופים ביסודיות עם חמאה. מכסים בנייר כסף ומבשלים כ 1 שעה או עד תפוחי האדמה הם כמעט מזלג מכרז.
הסר רדיד. מתבלים עם מלח ופלפל ומניחים בחזרה בתנור במשך 20 עד 25 דקות או עד שתפוחי אדמה יש צבע חום זהוב נחמד.
מקשטים עם גבינה מגוררת ועירית.
מתכון זה סופק על ידי מועמד, אשר עשוי או לא עשוי להיות טבח מקצועי, עבור כוכב רשת המזון הבא. רשת המזון לא בדקה את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.