צ'ופה דה פולו קון צ' יפוטלה (מרק עוף עם צ'יפוטלה)
צ'ופה דה פולו קון צ' יפוטלה (צ'אודר עוף עם צ' יפוטלה) עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אורגנו, סלרי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'ופה דה פולו קון צ' יפוטלה (מרק עוף עם צ'יפוטלה), Bite-Size Chipotle Chicken Soft Taco (tinga de pollo), ו צ'אודר עוף עם צ' יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 1 צ 'ילה ו 1 כפית רוטב אדובו מפחית; מילואים הנותרים צ' ילי ורוטב לשימוש נוסף. דק קוצצים צ 'ילה; להגדיר צ' ילה ורוטב בצד בנפרד.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
הוסף קצוץ צ ' ילה, בצל, והבא 6 מרכיבים (דרך שום); לבשל 7 דקות או עד הבצל הוא רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה.
הוסף עוף; לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 30 דקות או עד עוף הוא רך.
הסר עוף עם כפית מחוררת, וקריר מעט. עוף לגרוס עם 2 מזלגות; לכסות ולשמור חם.
הסר מחבת מחום; תן לעמוד 5 דקות.
מניחים שליש תערובת מרק בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת מרק מחית לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל בשתי קבוצות נוספות עם תערובת מרק שנותר. להחזיר תערובת מרק מחית למחבת. מערבבים תפוחי אדמה hominy; להביא רתיחה מעל חום בינוני. לבשל, חשופה, 20 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז. מערבבים עוף ושמנת; מבשלים 5 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים ברוטב אדובו שמור, עגבניות, כוסברה ומלח.