צ'וריסו חמוץ מתוק
צ'וריסו חמוץ מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר חום, חומץ יין, נקניק צ'וריסו נרפא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו צ'וריסו ממולא Poblano צ' ילי עם חמוץ מתוק Escabeche, סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, ו מנה מתוקה וחמוצה ללא בשר עם טופו ובטטות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צ 'וריסו לתוך סיבובים עבים 1/2 אינץ'.
מוסיפים שמן קנולה למחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום, בצל וצ ' וריסו ומבשלים 2 דקות. מערבבים את הצימוקים, חומץ יין אדום, סוכר חום, ומים. מבשלים עד צ ' וריסו מחומם דרך ונוזל מופחת מעט, על 10 דקות.