קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צ'יינה טאון צ' אר סיו צלעות ברביקיו או חזיר

צ'יינה טאון צ' אר סיו צלעות ברביקיו או חזיר
צ'יינה טאון צ' אר סיו צלעות ברביקיו או חזיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רוטב הויסין, צלעות בייבי גב, רוטב char siu, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 23%. מתכונים דומים: חזיר סיני מבושל איטי aka Char Siu חזיר, Char siu (chashao, cha siu או char siew) חזיר, ו צלעות ברביקיו.

הוראות

1
מערבבים את החומרים המרינדה בקערה ומקציפים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הבשר בשקית פלסטיק resealable (ייתכן שיהיה עליך יותר מאחד), להוסיף את המרינדה, לאטום בחוזקה, ולזרוק למעיל. להכניס למקרר לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מחממים את התנור ל-300 ° F. (ניתן גם להשתמש בתנור מקורה. פשוט תניח את הצלעות על חוט ברזל מעל מחבת או על מחבת.) אם אתה משתמש בגריל גז, לכבות מבער אחד או שניים ולמקם את הבשר על המבערים מגניב. אם אתה משתמש גריל פחם, להגדיר אותו על ידי בנקאות הגחלים נגד צד אחד לבישול עקיף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
הסר את הצלעות מן המרינדה ומבשלים כ 1 שעה; ואז לצייר את הצד העצם של הצלעות עם מעיל של הדבש או רוטב סיו char. מבשלים 10 דקות, מלמטה למעלה; ואז להפוך את צד הבשר למעלה, לצייר עם יותר דבש או רוטב סיו שר, ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
הסר את הצלעות, לתת להם לשבת במשך 5 דקות, לחתוך אותם לצלעות בודדות, ומגישים חם, מעוטר עירית טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מתוך ספר הבישול של האגודה הברבקית של קנזס סיטי: 25th Anniversary Edition by Ardie A. Davis, Chef Paul Kirk, And Carolyn Wells. זכויות יוצרים © 2010 by The Kansas City Barbeque Society. Published by Andrews McMeel Publishing, LLC.