המתכון צ'ילי טקסס אמיתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 745 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 53 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, אריג בשר בקר שניתנו, פלחי ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'ילי מהיר-משפחה אמיתית, תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 1-צ' ילי בסגנון טקסס, ו טקסס צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הצ 'ילי במחבת גדולה ישרה בצד מעל חום בינוני נמוך בעדינות טוסט צ' ילי עד ריחני, 2 עד 3 דקות לכל צד. אל תיתן להם להישרף או שהם יהפכו למרים.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
2
מניחים את הצ ' ילי בקערה ומכסים אותם במים חמים מאוד ולספוג עד רך, 15 עד 45 דקות, פונה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
3
לנקז את הצ ' ילי; לפצל אותם ולהסיר גבעולים וזרעים (שטיפה קצרה מסייעת להסיר זרעים, אבל לא לשטוף את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
מניחים את הצ ' ילי בקערה של בלנדר ומוסיפים את הכמון, פלפל שחור, 1 כף מלח 1/4 כוס מים. Purée התערובת, הוספת מים נוספים לפי הצורך (ומדי פעם מגרד את הצדדים של צנצנת בלנדר), עד חלקה, נוזלי מעט צורות להדביק (אתה רוצה לחסל את כל אבל את החלקים הזעירים ביותר של העור.) הגדר את הדבק צ ' ילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
הדבק צ ' ילי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לסובב חבלי ליקריץ
5
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהמיס 2 כפות של שומן חזיר. כאשר הוא מתחיל לעשן, מערבולת מחבת מעיל ולהוסיף מחצית הבשר. חום קל על לפחות שני צדדים, על 3 דקות לכל צד, הפחתת החום אם הבשר מאיים לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שומן חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
6
מעבירים לקערה וחוזרים עם 2 כפות יותר של שומן חזיר ואת הבשר שנותר. שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
7
תן למחבת להתקרר מעט, ומניח אותו על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את הנותרים 1 כף שומן במחבת; מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
8
מוסיף את המניה, את המים 2 כוסות הנותרים בהדרגה להקציף ב-masa harina כדי למנוע גושים. מערבבים במשחה השמורה צ ' ילה, גירוד התחתון של המחבת עם מרית כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
(תערובת תירס מסה)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים את הבשר השמור (וכל מיצים בקערה) ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה אפשרית (רק כמה בועות לשבור את פני השטח) ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך אבל עדיין קצת מוצק ו 1 1/2 עד 2 כוסות של רוטב מעובה אבל עדיין נוזלי מקיף את קוביות הבשר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
10
מערבבים היטב את הסוכר והחומץ החום ומוסיפים יותר מלח לפי הטעם; מבשלים בעדינות 10 דקות יותר. בשלב זה, זה עשוי להיראות כאילו יש רוטב עודף. כבה את החום ותן לצ ' ילי לעמוד לפחות 30 דקות, שבמהלכן הבשר יספוג כמחצית מהרוטב הנותר במחבת, וישאיר את הבשר שטוף ברוטב סמיך ונוזל במקצת. מערבבים במרק נוסף או מים אם התערובת נראית יבשה מדי. אם התערובת נראית קצת רופפת ורטובה, לאפשר לו להתבשל קצת יותר (לפעמים אנחנו אוהבים לרסק חלקית את קוביות הבשר עם החלק האחורי של כף כדי לאפשר להם לספוג יותר רוטב). התאם את מאזן הטעמים עם קצת מלח נוסף, סוכר או חומץ, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 שעועית וניל שלמה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
11
מחממים בעדינות ומגישים בקערות בודדות עם מנה של שמנת חמוצה למעלה וסיד סיד בצד.