צ'יפוטלה פיקנטי אפונה שחור עיניים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טעם עשן mesquite נוזלי, בסיס בויון ירקות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. וזה די טוב. נסו אפונה שחורה פיקנטית, אפונה שחורה פיקנטית, ו אפונה שחורה חמה ומתובלת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית והחומץ הבלסמי במחבת; מבשלים ומערבבים את הפלפל הכתום, סלרי, גזר, בצל ושום בשמן החם עד שהבצל שקוף, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתום
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להעביר את התערובת לבישול איטי; לערבב את האפונה שחור עיניים, מים, בסיס ירקות, ערבוב כדי לפזר את בסיס הירקות. מערבבים את הפלפלים צ ' יפוטלה, על 1 כף של רוטב אדובו שמורות (או לפי הטעם), עשן נוזלי, כמון, ופלפל שחור.