קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

צ'יפוטלה צלעות טלה

צ'יפוטלה צלעות טלה
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, צלעות טלה צ'יפוטלה עשויות להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות , 60 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . המתכון הזה של Foodnetwork דורש בצל, עגבניות משומרות, צלעות כבש ושום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. עם ציון של 85% , המנה הזו נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות טלה עם רוטב קרם קארי או מדף טלה , קציצות טלה רפורמות (צלעות טלה בלחם עם חזיר) וצלעותטלה עם רוטב קרם קארי או מדף טלה .

הוראות

1
טוחנים ומועכים את הצ'ילי לעיסה עם סכין גדולה, ואז מערבבים עם רוטב האדובו, הכמון והתימין בקערה קטנה. מתבלים את צלעות הטלה במלח ומצפים בתערובת הצ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בשר טחוןבשר טחון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או במחבת עמוקה רחבה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את צלעות הטלה ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים ומתחיל להיווצר קרום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מערבבים פנימה את הבצל ומטגנים עד לריכוך, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את השום, הכוסברה, עלי הדפנה והקינמון, ומבשלים עד שהשום רך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהן; השתמשו בכף עץ כדי לשבור את העגבניות ולגרד את החתיכות השחומות מתחתית הסיר. את הצלעות צריך לטבול בקושי בנוזל; הוסף עד 1/2 כוס מים, במידת הצורך. מבשלים עד שהבשר רך והרוטב מסמיך מעט, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מגישים את הצלעות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
צילום מאת אנטוניס אכילאוס