צ'יפוטלה צלעות טלה
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, צלעות טלה צ'יפוטלה עשויות להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות , 60 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . המתכון הזה של Foodnetwork דורש בצל, עגבניות משומרות, צלעות כבש ושום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. עם ציון של 85% , המנה הזו נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות טלה עם רוטב קרם קארי או מדף טלה , קציצות טלה רפורמות (צלעות טלה בלחם עם חזיר) וצלעותטלה עם רוטב קרם קארי או מדף טלה .
הוראות
טוחנים ומועכים את הצ'ילי לעיסה עם סכין גדולה, ואז מערבבים עם רוטב האדובו, הכמון והתימין בקערה קטנה. מתבלים את צלעות הטלה במלח ומצפים בתערובת הצ'ילי.
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או במחבת עמוקה רחבה על אש גבוהה.
מוסיפים את צלעות הטלה ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים ומתחיל להיווצר קרום, 8 עד 10 דקות.
מערבבים פנימה את הבצל ומטגנים עד לריכוך, כ-4 דקות.
מוסיפים את השום, הכוסברה, עלי הדפנה והקינמון, ומבשלים עד שהשום רך, כ-3 דקות.
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהן; השתמשו בכף עץ כדי לשבור את העגבניות ולגרד את החתיכות השחומות מתחתית הסיר. את הצלעות צריך לטבול בקושי בנוזל; הוסף עד 1/2 כוס מים, במידת הצורך. מבשלים עד שהבשר רך והרוטב מסמיך מעט, כ-20 דקות.
מגישים את הצלעות עם הרוטב.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס