קאפקייקס בירה שוקולד במילוי וויסקי וציפוי קרם אירי
קאפקייקס בירה שוקולד עם מילוי וויסקי וציפוי קרם אירי דורש בסביבה 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 306 קלוריות. אתה מקבל קינוח המגיש 24. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מתכון זה מכלמתכונים דורש סודה לשתיה, ויסקי אירי, אבקת קקאו וביצים. 4512 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. יום פטריק הקדוש יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו קאקספי: קאפקייקס שוקולד סטאוט במילוי וויסקי אירי, קאפקייקס בירה שוקולד עם קרם חמאה וויסקי אירי, ו גינס, וויסקי וקאפקייקס קרם אירי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרפדים 24 כוסות מאפינס עם ספינות נייר.
הביאו לרתיחה בירה אירית ו -1 כוס חמאה בסיר והניחו בצד עד שהחמאה נמסה, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה אבקת קקאו לתערובת אחידה.
מקציפים בקערה קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח עד לאיחוד יסודי.
מקציפים ביצים עם שמנת חמוצה בקערה גדולה עם מערבל חשמלי על נמוך עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים לאט את תערובת הבירה, ואז את תערובת הקמח; מקציפים עד שהבלילה חלקה.
מחלקים את הבלילה בין כוסות הקאפקייקס המוכנות וממלאים כל כוס בערך 2/3 מלאה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז הקאפקייק יוצא נקי, בערך 17 דקות.
מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
חותכים ליבות ממרכז כל קאפקייק בעזרת סכין חיתוך חדה. מחק ליבות.
הביאו שמנת לרתיחה בסיר על אש נמוכה; מערבבים פנימה שוקולד מריר עד להמסה.
מערבבים פנימה 2 כפות חמאה וויסקי אירי עד שהחמאה נמסה; תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. המילוי יתעבה כשהוא מתקרר.
כף את המילוי לקאפקייקס הליבה.
לציפוי מקציפים 1/2 כוס חמאה בקערה עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת תפוחה, 2 עד 3 דקות.
מכניסים את המיקסר למהירות נמוכה ומקציפים לאט את הסוכר של הקונדיטורים, 1 כוס בכל פעם, עד שהציפוי חלק וניתן למריחה. מקציפים פנימה את ליקר השמנת האירית; התאם את עובי הציפוי עם עוד סוכר של קונדיטורים במידת הצורך.
מורחים זיגוג על עוגות מלאות.