זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קארי דגים תמרינדי, קארי דגים עם תמרינדי, ו עגבניות & קארי דגים תמרינדי.
הוראות
1
שים את העוף בקערת ערבוב גדולה, להוסיף את מיץ לימון, פלפל וכורכום, ומערבבים היטב. (שלה הטוב ביותר להשתמש כפפות עבור זה כמו אצבעות כתמים כורכום.) להפריש עבור 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
כורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
3
מחממים את השמן במחבת גדולה, משליכים פנימה את זרעי החרדל ולאחריהם את עלי הקארי הטריים (אם אתם משתמשים בעלים יבשים, מוסיפים אותם מאוחר יותר עם העגבניות) ומטגנים עד שהם משחררים ארומה חמה ומשוגעת בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
עלי קארי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4
מוסיף את הבצל, לשים על המכסה, ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות עד רך meltingly, ערבוב עכשיו ולאחר מכן. קח את המכסה, להגביר את החום, להוסיף את השום וג ' ינג ' ר, ומטגנים במשך 1 דקות עד שהוא נותן את ניחוח קלוי. מערבבים בפפריקה וממשיכים לבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
5
מוסיפים את העגבניות, המניה והסוכר (ועלי קארי מיובשים אם משתמשים). קוק, שנחשף, במשך 15-20 דקות עד שהרוטב התעבה והפחית בשליש.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוק
6
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
7
בינתיים, מטגנים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מחממים 6 כפות שמן במחבת ומבשלים בקבוצות עד הזהב. ייתכן שתצטרך קצת שמן נוסף. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
9
יוצקים כל שמן עודף מן המחבת ולהוסיף מצקת של מים לסובב אותו סביב לגרד את כל מיצים עם כף לפני הוספת רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
10
שים את העוף בפח צלייה עמוקה או תבשיל אטום ושופכים על הרוטב. מכסים בנייר כסף ובתנור מבשלים 15 דקות עד שהעוף רך. דלג על כל שמן מהחלק העליון של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
למסיבות
11
תוציא את חתיכות העוף מהפח ותעביר לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
12
יוצקים את הרוטב למחבת ומביאים לרתיחה. מערבבים את עיסת התמרינדי, חלב קוקוס וחצי קרם קוקוס. התאם את הטעם על ידי הוספת סוכר או תמרינד יותר. מצקת את הרוטב על העוף, טפטוף עם קרם קוקוס שנותר, ולפזר עם כוסברה לפני ההגשה.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Nigl Freiheit Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.