קבב חזיר עם רומסקו
קבב חזיר עם רומסקו הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מתכון די יקר לחובבי האוכל האירופי. אם יש לכם זרעי כמון, שום, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -3 שעות ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 86% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תמרים עטופים בייקון עם מנצ'גו, רוטב רומסקו , "קטשופ" ספרדי - רוטב רומסקו , ורומסקו עגבניות מיובשות .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את הכמון, הפימנטון, הפלפל האדום הכתוש, השום, גרידת הלימון והמיץ והמלח. מערבבים לאיחוד ומוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת.
מוסיפים את החזיר ומערבבים עד לציפוי מלא.
מניחים בטמפרטורת החדר עד שעתיים או מקררים למשך הלילה
רומסקו: זה לגמרי יכול להיעשות מראש ולשמור במקרר לכל צורך בבשר או דגים בגריל!
מצפים מחבת בשמן זית ומוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש. מביאים את המחבת לאש בינונית. כשהשום ארומטי מאוד ומתחיל להזהיב מוסיפים את העגבניות ופלפלי הפיקיו. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבנייה רכה מאוד ועיסתית, כ-4 עד 5 דקות.
צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא יפה וקלוי. כשהוא מתקרר למגע, חותכים אותו לקוביות.
במעבד מזון דופקים את השקדים וקוביות הלחם עד שהם הופכים לעיסה גסה.
מוסיפים את תערובת העגבניות המבושלות וזורקים פנימה את הזעפרן, חומץ השרי והפטרוזיליה. דופק, דופק, דופק לפירה. טועמים ומתבלים במלח אם צריך. זה אמור להיות ממש טעים!
מוסיפים 2 כפות שמן זית או כמה כפות מים אם התערובת ממש סמיכה.
לפני הצלייה, משפדים את החזיר להכנת קבבים, ומניחים כ-4 עד 5 נתחי בשר על כל שיפוד. אל תרימו את הבשר קרוב מאוד זה לזה, זה בסדר אם הבשר נוגע, אבל עשו זאת בצורה רופפת כדי שהחום יגיע לכל הצדדים ויתבשל בצורה אחידה.
צחצחו את הגריל עם מברשת גריל תיל ולאחר מכן שפשפו עם מגבת משומנת כדי לאסוף את כל חתיכות הרוטב המשוחרר.
צולים את השיפודים מכל הצדדים כך שכל צד הופך יפה ושחום (אוכל חום טעים), בערך 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מוציאים את הקבוב מהגריל לצלחת הגשה ונותנים לנוח 5 עד 10 דקות.