קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

קבב חזיר עם רומסקו

קבב חזיר עם רומסקו
קבב חזיר עם רומסקו הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מתכון די יקר לחובבי האוכל האירופי. אם יש לכם זרעי כמון, שום, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -3 שעות ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 86% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תמרים עטופים בייקון עם מנצ'גו, רוטב רומסקו , "קטשופ" ספרדי - רוטב רומסקו , ורומסקו עגבניות מיובשות .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
3
מערבבים את הכמון, הפימנטון, הפלפל האדום הכתוש, השום, גרידת הלימון והמיץ והמלח. מערבבים לאיחוד ומוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
4
מוסיפים את החזיר ומערבבים עד לציפוי מלא.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
מניחים בטמפרטורת החדר עד שעתיים או מקררים למשך הלילה
6
רומסקו: זה לגמרי יכול להיעשות מראש ולשמור במקרר לכל צורך בבשר או דגים בגריל!
מרכיבים שתצטרך
RomescoRomesco
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מחממים את הגריל לבינוני
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
8
מצפים מחבת בשמן זית ומוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש. מביאים את המחבת לאש בינונית. כשהשום ארומטי מאוד ומתחיל להזהיב מוסיפים את העגבניות ופלפלי הפיקיו. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבנייה רכה מאוד ועיסתית, כ-4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פלפל פיקילופלפל פיקילו
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס בתוספת 2 כפות מים2/3 כוס בתוספת 2 כפות מים
9
מסירים מהאש ומצננים.
10
צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא יפה וקלוי. כשהוא מתקרר למגע, חותכים אותו לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כפיות שמרי מכונת לחם2-1/4 כפיות שמרי מכונת לחם
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
11
במעבד מזון דופקים את השקדים וקוביות הלחם עד שהם הופכים לעיסה גסה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
12
מוסיפים את תערובת העגבניות המבושלות וזורקים פנימה את הזעפרן, חומץ השרי והפטרוזיליה. דופק, דופק, דופק לפירה. טועמים ומתבלים במלח אם צריך. זה אמור להיות ממש טעים!
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
זעפרןזעפרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
13
מוסיפים 2 כפות שמן זית או כמה כפות מים אם התערובת ממש סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
14
לפני הצלייה, משפדים את החזיר להכנת קבבים, ומניחים כ-4 עד 5 נתחי בשר על כל שיפוד. אל תרימו את הבשר קרוב מאוד זה לזה, זה בסדר אם הבשר נוגע, אבל עשו זאת בצורה רופפת כדי שהחום יגיע לכל הצדדים ויתבשל בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
צחצחו את הגריל עם מברשת גריל תיל ולאחר מכן שפשפו עם מגבת משומנת כדי לאסוף את כל חתיכות הרוטב המשוחרר.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
16
צולים את השיפודים מכל הצדדים כך שכל צד הופך יפה ושחום (אוכל חום טעים), בערך 7 עד 8 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
17
מוציאים את הקבוב מהגריל לצלחת הגשה ונותנים לנוח 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
18
מגישים עם רוטב הרומסקו.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על