קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polenta וגרמולטה מעורבת-הרב

קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polenta וגרמולטה מעורבת-הרב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות קברנה Braised עם Gorgonzola Polentan ו עשב מעורב Gremolatan. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 130 גרם של שומן, וסך הכל 1571 קלוריות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, שמן צמחי, פולנטה gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות צלויות עם לימון-הרב Gremolata, צלעות קברנה קצרות עם פרמזן פולנטה, ו קברנה-צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם האלמנטים השונים שלה, מנה זו משאילה את עצמה היטב לבישול צוות. תיבול הבשר קדימה, ביצוע gremolata, בראונינג הצלעות, deglazing המחבת הם צעדים נפרדים המאפשרים לכולם לקחת תורות. אבל אם אתה מעדיף לעבוד קדימה, הצלעות קצרות יהיה טעם טוב בדיוק כמו יום מאוחר יותר. כך או כך, אתה זהב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מסדרים צלעות בשכבה אחת בתבנית אפיית זכוכית 15x10x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מערבבים רוזמרין, טימין, מלח ופלפל בקערה קטנה; מפזרים על כל הצלעות. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חום 2 כפות שמן בסיר ovenproof רחב כבד מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה, הוספת שמן יותר לסיר על ידי כף חופנים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מעביר צלעות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים טפטופים מן הסיר; להשליך.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מוסיפים יין לסיר ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. להחזיר צלעות וכל מיצים שנצברו סיר; להביא לרתיחה. כיסוי; להעביר לתנור ו braise עד הבשר הוא מאוד רך וכמעט נופל עצמות, על 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
תביא לרתיחה לפני שתמשיך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר צלעות לקערה גדולה; לכסות בחוזקה כדי לשמור על חום. לרפרף כל שומן מלמעלה של צלימת נוזל. מרתיחים נוזל עד מופחת 2 כוסות נדיבות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מערבבים 2 כפות חמאה ו 2 כפות קמח עם מזלג בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מקציפים תערובת חמאה לנוזל צליעה מופחת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
לטאטא מעל חום בינוני גבוה עד רוטב מתעבה מעט מאוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
מחלקים בין הלוחות Gorgonzola Polenta. למעלה עם צלעות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
15
מפזרים עם
16
תערובת עשבי תיבול ומגישים.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.