Cubano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 742 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת gruyère, מלח כשר, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו Cubano, Cubano, ו הסנדוויץ ' קובאנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי לרפא את החזיר, לשלב 2 כפות של מלח עם סוכר וחרדל הקרקע. לשפשף את התערובת על כל הבשר, לכסות, ולהגדיר אותו במקרר כדי לרפא במשך 6 שעות.
שלב את חרדל דיז ' ון, מייס, פלפל שחור, פפריקה, ואת הנותרים 1 כף מלח. לשפשף את התערובת על כל הבשר. הגדר את החזיר במחבת צלייה, לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 79°, כ 45 דקות. אפשר לבשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מורחים את החמאה על כל החלק החיצוני של הכריכים ומחבת עד שהגבינה נמסה והבשרים מחוממים דרך, 3 עד 4 דקות. (לחלופין, לעטוף את הכריך בנייר כסף וטוסט בתנור 177° במשך 5 עד 7 דקות.) חותכים כל אחד לשניים באלכסון ומגישים.