קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קובלר אוכמניות

קובלר אוכמניות
המתכון קובלר אוכמניות יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 5 דקות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 9. 2948 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, קמח לכל מטרה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קובלר אוכמניות, הכל חוץ מה... קובלר אוכמניות, ו קובלר אוכמניות.

הוראות

1
שים את האוכמניות, סוכר, גרידת לימון ומיץ, קינמון וקורנפלור בתבנית אפייה 9x9. מערבבים לשלב הכל ולוודא כי פירות יער כל מצופה באופן שווה עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
בואו לשבת במשך 30 דקות עבור פירות יער כדי macerate כך הסוכר מתמוסס ואת פירות יער לשחרר את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מחממים התנור שלך ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הפוך ציפוי בצק ביסקוויט: להקציף במרץ יחד את הקמח, 3 כפות של הסוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את החמאה לתערובת הקמח עם האצבעות או מזלג עד תערובת ציפוי דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
הפוך באר במרכז ומערבבים בחלב וביצה מוכה עד הבצק הוא רק רטוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
7
למעלה הסנדלר: לגרוף את הבצק בכפיותגדולות, ולשחרר את פירות יער בתבנית אפייה כמו אבני ריצוף.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
אופים במשך 30 דקות ב 177°, או עד תערובת ברי הוא תוסס ואת הציפוי הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
נהדר מוגש עם קצפת או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הסנדלר עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.