קובני משך טאקו חזיר עם זיגוג גויאבה, כרוב אדום חמוץ - כרוב אדום ג'יקמה סלט ומיונז צ' יפוטלה
קובני משך טאקו חזיר עם זיגוג גויאבה, כרוב אדום חמוץ-סלט כרוב אדום Jicama ומיונז צ'יפוטלה דורש על 13 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1004 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לך מיץ ליים, דבש, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'לי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint ג'לי תירס כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו טאקו חזיר משך עם סלט כרוב, קובני משך טאקו חזיר, ו בישול איטי קובני משך טאקו חזיר עם סלסה אננס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: תיבת הצולה עם מדחום בדיקה, כגון La Caja סין; פחם מספיק לבשל קת חזיר במשך 4 עד 5 שעות( כ 30 פאונד)
עבור חזיר: באמצעות סכין קילוף, לעשות חריצים קטנים על פני השטח כולו של החזיר.
שים את החזיר במחבת צלייה גדולה או קערה.
מערבבים את השמן, אורגנו, שום וקמצוץ גדול של מלח בבלנדר ומתמזגים עד חלקה. לשפשף לתוך החתכים. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות ועד 24 שעות.
מקציפים יחד את ג ' לי גויאבה, חרדל, מיץ תפוזים וליים בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
הכן את תיבת הצולה על פי הוראות היצרן.
מפזרים את החזיר בנדיבות במלח ופלפל ומניחים את הצד השמן על המדף מעל למחבת הצלייה בקופסת הצליה. מבשלים 1 שעה, להעיף, ולבשל עוד 2 שעות. זיגוג העליון עם תערובת גויאבה, להעיף, זיגוג שוב, לכסות את התיבה ולבשל עוד 30 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של בשר חזיר הוא כ 195 מעלות F. אתה יכול לבדוק את הבשר מדי פעם כדי לוודא את הזיגוג על גבי הבשר לא בוער, אז אתה יכול להוסיף פחם מספיק כדי לשמור על הקופסה חמה מבלי לשרוף את הזיגוג. זמן הבישול הכולל יהיה בין 4 ל 5 שעות.
הסר את החזיר, אוהל בקלילות עם נייר ולתת לנוח 15 דקות. משוך את החזיר לחתיכות בגודל ביס ולזרוק עם יותר של זיגוג גויאבה.
להניח את טורטיות חמות על משטח שטוח. תמרחי קצת מיונז צ ' יפוטלה על כל אחד. ממלאים את המרכז עם חלק מהחזיר, חלק הכרוב חמוץ, כרוב אדום סלט כרוב Jicama ומעל כל אחד עם כמה עלי כוסברה. להתקפל ולאכול.
לטאטא את המיונז, צ ' יפוטלס מחית en adobo ומיץ ליים יחד עד חלקה.
מקציפים יחד את מיץ התפוזים, מיץ ליים, דבש וסוכר בקערה גדולה.
מוסיפים את jicama, בצל, כרוב, גזר וכוסברה ומתבלים עם מלח ופלפל. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.