קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קוגל תפוחי אדמה גביני

קוגל תפוחי אדמה גביני
קוגל תפוחי אדמה גביני נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, תפוחי אדמה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קוגל תפוחי אדמה גביני, קוגל תפוחי אדמה, ו קוגל תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תפוחי אדמה במסננת וסוחטים את הלחות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בקערה גדולה לשלב ביצים, מלח, פלפל, שמן ובצל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים תפוחי אדמה וגבינה בקערה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים תערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה. להעלות חום ל 450 מעלות F (230 מעלות C) ואופים במשך 5 עד 10 דקות עד השחמה, לשרת חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות