קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

קונסומה סלסטין.

קונסומה סלסטין.
ייתכן שקונסומה סלסטין היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 200 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, גבעול סלרי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק אורז, מרק סלק, ו אפונה Consommé עם מנטה.

הוראות

1
עבור המניה: באמצעות סכין קצבים או מספריים מטבח, לשבור את הפגר לכמה חתיכות קטנות יותר, כך שהם יתאימו בשכבה אפילו בתחתית סיר גדול או תנור הולנדי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
קליברקליבר
2
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את חתיכות הפגר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים קלות בכל רחבי, על 8 דקות.
4
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב, מגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להביא לרתיחה (לא לתת את המניה לבוא לרתיחה).להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, מדי פעם ברפרוף כל חלאות מעל פני השטח של המניה באמצעות כף גדולה. קוק, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על המניה בבית מבשלים, עד הטעמים פיתחו, על 1 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר וזרוק כל חתיכות גדולות של פגר. הגדר מסננת בסדר רשת על סיר 2 ליטר ויוצקים את המניה דרך מסננת (אתה צריך בערך 6 כוסות). זרוק את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מניחים את הקמח, חלב, ביצה, ומלח בבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד בשילוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את עשבי תיבול ואת הדופק לשלב. שמור את התערובת בבלנדר עם המכסה על ומקרר לפחות 30 דקות או לילה. (אם הבלילה מפרידה, למזג אותו שוב במשך כמה שניות רק לפני בישול הקרפים.) For the consomme: Using your hands, mix the chicken, egggreat, onion, carrot, and celery in a large bowl until combined. מקררים עד לתערובת קר מאוד, לפחות 30 דקות. בינתיים, לקשור את הפטרוזיליה, קורנית, עלה דפנה יחד עם חתיכת חוט הקצב; להפריש.מערבבים את מיץ הלימון ומודדים מלח לתוך תערובת ביצה לבן עוף ומעבירים אותו לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
קרפיםקרפים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חוט קצביםחוט קצבים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים 6 כוסות של מלאי צונן ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים את המחבת מעל חום בינוני ומערבבים מדי פעם עד למסה רכה ואפור ("הרפסודה") ועולים אל פני השטח, כ -25 דקות. הנוזל יהיה מבעבע קצף לאורך הקצוות של המחבת. מיד להפסיק לערבב את התערובת.להפחית את החום לנמוך, כך שהנוזל הוא בקושי מבעבע ורק בועות קטנות מופיעות סביב הצדדים של הרפסודה. באמצעות כפית, ליצור חור 2-3 אינץ ' במרכז הרפסודה ולתחוב צרור עשב לתוכו. שמור את התערובת בבית רתיחה נמוכה, צולה את הרפסודה על כל 10 דקות עם נוזל מפתיחה המרכז, להיזהר לא להפריע את הרפסודה, עד הנוזל הוא ברור לחלוטין ואת הטעמים פיתחו, כ 30 דקות. התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולשמור על הרפסודה שלמה. בינתיים, לבשל את crêpes.To לבשל את הקרפים:להמיס 1 חתיכת החמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' או 8 אינץ קרפ פאן על חום בינוני עד קצף. לסובב את החמאה סביב כדי מעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים 1/4 כוס הבלילה ומיד לסובב ולהטות את המחבת כדי ליצור שכבה דקה, אפילו. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט. הקרפ הבא יהיה טוב יותר.) להחזיר את המחבת לחום ומבשלים עד הקרפ מוגדר סביב הקצוות ויבש במרכז אבל לא השחמה, על 1 עד 2 דקות. לשחרר את הקצוות של קרפ עם מרית גומי. הטה את המחבת, הזזה מחצית הקרפ מעל המחבת ועל המרית. הפוך הן את המרית והן את קרפ על כך שהקרפ נוחת בחזרה במחבת ומבשלים עד שהצד השני מוגדר אבל לא השחמה, כ -20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
העברה לצלחת גדולה. חזור עם החמאה והחמאה שנותרו, לערום את הקרפים המוגמרים על גבי אחד את השני עד שיש לך 6 קרפים בסך הכל. כיסוי עם ניילון נצמד ולהגדיר aside.To לסיים ולהרכיב את consommé: קו מסננת בסדר רשת עם מסנן קפה נייר סטנדרטי ולהגדיר אותו מעל קערה גדולה חסינת חום.הימנעות חתיכות של הרפסודה, בזהירות מצקת את הנוזל (קונסומה) לתוך מסננת מרופדת ולעצור כאשר אתה מקבל ליד החלק התחתון של המחבת. ודא כי החלק התחתון של המסננת לא בא במגע עם consommé בקערה, או מוצקים וגריז לכודים במסנן יהיה ענן consomme. זרוק את הרפסודה. בעדינות כתם את פני השטח של consommé עם פיסת נייר קלף נקי או מסנן קפה כדי להסיר כל גריז צף על פני השטח. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.ממש לפני ההגשה, לחתוך 2 של קרפים לרצועות 1/8 אינץ ' רחב (שמור את הקרפים הנותרים לשימוש נוסף). מחלקים את רצועות קרפ בין 6 ל 8 כוסות מרק. למעלה עם קונסומה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קרפיםקרפים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר בינוני, קלופים וקוביות קטנות (אודותגזר בינוני, קלופים וקוביות קטנות (אודות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבעול סלרי בינוני, קוביות קטנות (אודותגבעול סלרי בינוני, קוביות קטנות (אודות1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה6largesחלבון ביצה, מקוררחלבון ביצה, מקורר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון פטרוזיליה, עירית, טרגון, ו chervilעשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון פטרוזיליה, עירית, טרגון, ו chervil454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עוף טחון קרעוף טחון קר2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)4עלי פטרוזיליה איטלקיים טרייםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים4עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלח, לחתוך 6 חתיכות, לבישול הקרפיםחמאה ללא מלח, לחתוך 6 חתיכות, לבישול הקרפים3בצל צהוב בינוני, קצוץקווארט מיםקווארט מים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ גסבצל צהוב, קצוץ גס