קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול

Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול
Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, טרגון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: שעועית ירוקה טרייה עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול, Tetrazzini טורקיה הטוב ביותר עם פטריות, בייקון, שום ועשבי תיבול, ו Spaghettini עם פטריות, אספרגוס, טרגון.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל, שום, פתיתי פלפל אדומים 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד התערובת היא לבנה אדומה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 6 דקות. בינתיים, מוסיפים 1 כוס מי הבישול למחבת עם הרוטב; מערבבים ומביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני. להזמין 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהוסיף למחבת יחד עם החמאה ועשבי תיבול. לבשל, לזרוק, עד הפסטה סופג חלק מהרוטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף את מי הבישול השמורים כדי לשחרר, במידת הצורך. מחלקים בין קערות העליון עם גבינה. צילום: אנדרו פרסל
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)