Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול
Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, טרגון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: שעועית ירוקה טרייה עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול, Tetrazzini טורקיה הטוב ביותר עם פטריות, בייקון, שום ועשבי תיבול, ו Spaghettini עם פטריות, אספרגוס, טרגון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום, כ 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, שום, פתיתי פלפל אדומים 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, על 5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד התערובת היא לבנה אדומה, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 6 דקות. בינתיים, מוסיפים 1 כוס מי הבישול למחבת עם הרוטב; מערבבים ומביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני. להזמין 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהוסיף למחבת יחד עם החמאה ועשבי תיבול. לבשל, לזרוק, עד הפסטה סופג חלק מהרוטב, 1 עד 2 דקות.
הוסף את מי הבישול השמורים כדי לשחרר, במידת הצורך. מחלקים בין קערות העליון עם גבינה. צילום: אנדרו פרסל