קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

קוקוס אפוי טארו עם אגוזי מקדמיה

קוקוס אפוי טארו עם אגוזי מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טארו אפוי קוקוס עם אגוזי מקדמיה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, סירופ קוקוס, אגוזי מקדמיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת קפה בננה עם אגוזי מקדמיה וקוקוס, ליים קוקוס ברים עם אגוזי מקדמיה: # CreativeCookieExchange, ו עוגיות טרופיות (עם שוקולד לבן, אגוזי מקדמיה , גרידת ליים + קוקוס קלוי).

הוראות

1
לובש כפפות, לגמרי לקלף את טארו. ואז חצי אותו לאורך ולחתוך אותו לקוביות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שורש טארושורש טארו
2
מוסיפים את הקוביות לקערה גדולה ומכסים אותן במים קרים ומאפשרים להן להשרות כ-30 דקות כדי להסיר חלק מהעמילן (אופציונלי).מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים את הטארו לסיר גדול של מים מלוחים, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. Parboil טארו עד רק מתחיל לרכך. בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שורש טארושורש טארו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לנקז את טארו, להחזיר אותו לקערה.בעוד טארו הוא עדיין חם טפטוף סירופ קוקוס על זה ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים אותו היטב כדי לקבל את טארו מצופה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
שורש טארושורש טארו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את טארו לתבנית אפייה בחמאה. תמרח את שאר החמאה מלמעלה. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שורש טארושורש טארו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים בתנור שחומם מראש כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את רדיד ולהעביר את טארו וכל נוזל מגש גדול או קערה. למעלה עם אגוזי מקדמיה קצוצים פתיתי קוקוס, להוסיף מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
שורש טארושורש טארו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מגישים חמים.