קוק או וין דורש בערך 2 שעות ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.38 דולר למנה. למנה העיקרית הזו יש 1253 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ציר עוף, עלי דפנה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטה קוק או ריזלינג.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל. כשהסיר חם מוסיפים את החמאה ושמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מניחים את חתיכות העוף לתוך הסיר, העור בצד למטה, כך שהם מתאימים בנוחות עדיין יש מקום צבע. הופכים אותם לאחר 2 דקות ואז מבשלים עוד 2 דקות בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוציאים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הבצל הפרוס, הגזר והסלרי ומבשלים 2 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
בלנש בצל פנינה בסיר 6 עד 8 ליטר מים רותחים 1 דקה, ולאחר מכן לנקז במסננת. כאשר בצל הם מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לאחר מכן מתפיחים את תחתית הסיר עם 2 כפות ברנדי. מערבבים היטב את כל המרכיבים, מרימים את החלקים החומים מתחתית הסיר. תוך ערבוב, מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה. (פעולה זו תיצור רוקס ותחזיק בכל הטעמים שנוצרו.)
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מניחים את ענפי הטימין את בצל הפנינה והפטריות לסיר ומערבלים אותם ואז מחזירים את העוף לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
10
מוסיפים את היין האדום ואת עלי הדפנה; מכסים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש במשך שעה 1 ו 30 דקות, עד העוף מבושל דרך די רך.
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו מאופרי קוטס דה בורדו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.