קוק או וין דורש בערך 2 שעות ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.38 דולר למנה. למנה העיקרית הזו יש 1253 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ציר עוף, עלי דפנה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטה קוק או ריזלינג.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל. כשהסיר חם מוסיפים את החמאה ושמן הזית.
לאחר מכן מתפיחים את תחתית הסיר עם 2 כפות ברנדי. מערבבים היטב את כל המרכיבים, מרימים את החלקים החומים מתחתית הסיר. תוך ערבוב, מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה. (פעולה זו תיצור רוקס ותחזיק בכל הטעמים שנוצרו.)
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו מאופרי קוטס דה בורדו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.