קורנביף וכרוב
קורנביף וכרוב עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם משרת 6 . מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תבלין כבישה, שום, ציר עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 3 שעות ו -10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 91%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קורנביף וכרוב, קורנביף וכרוב, ו נ. י. ק. קורנביף וכרוב.
הוראות
יוצקים את הציר לסיר גדול של 4 ליטר על אש בינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תבלין הכבישה, השום, עלי הדפנה והציפורן. מנמיכים את האש לבינונית, ואז מוסיפים את הבקר והכרוב מבשלים עד שהם רכים, 3 שעות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים כמה סנטימטרים של שמן ל 325 מעלות צלזיוס בסיר עמוק.
מטגנים את תפוחי האדמה טריזים עד שהם רכים, 6 עד 7 דקות.
מוציאים ומתבלים במלח ופלפל.
לבניית הצלחת, הניחו טריזי כרוב על צלחת עם קורנביף לצידה, ואז הוסיפו תפוחי אדמה וסיימו עם 2 עד 3 אונקיות של מרק הבישול מעל.